Project Beehive ForumAttachments being clipped

 

Press Ctrl+Enter to quickly submit your post
Quick Reply  
 
 
  
 From:  Stunt Engraver (DGL)  
 To:  ALL
42420.1 
I don't know if "clipped" is the correct terminology, but it's a recent development on my Beehive forum, in which, when attachments are posted, a portion of the image at the bottom is missing.

An inadvertent cropping.

Any idea of what could cause that anomaly?

I've been running my forum for over ten years and this is something new.

David "The Stunt Engraver" Lavaneri
DGL Engraving
Ojai, CA
0/0
 Reply   Quote More 

 From:  Stunt Engraver (DGL)  
 To:  ALL
42420.2 
I'm attaching an example of what happens to attachments when posted on my forum.

Grasping at straw, I can say the only change we made to the server is, we had to do an Apache upgrade.

I also get notifications that our version of mySQL (5.6) is out of date on the server and should be upgraded to 5.7.

I'm hesitant to make another change.

David "The Stunt Engraver" Lavaneri
DGL Engraving
Ojai, CA

Attachments:

0/0
 Reply   Quote More 

 From:  Matt  
 To:  Stunt Engraver (DGL)     
42420.3 In reply to 42420.2 
Can you include a link to where it is happening?

doohicky

0/0
 Reply   Quote More 

 From:  Stunt Engraver (DGL)  
 To:  Matt     
42420.4 In reply to 42420.3 
Hi Matt,

Do you mean a link to the site, or a link to the attachment?

www.engravingetc.org is the site.

It's a private forum, but you should have access, as you've been given access in the past.

Username: MATT

David "The Stunt Engraver" Lavaneri
DGL Engraving
Ojai, CA
0/0
 Reply   Quote More 

Reply to All    
 

1–4

Rate my interest:

Adjust text size : Smaller 10 Larger

Beehive Forum 1.5.2 |  FAQ |  Docs |  Support |  Donate! ©2002 - 2019 Project Beehive Forum

Forum Stats